Facebook Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid

Welkom bij Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid
Image2
Parade Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid wordt georganiseerd door Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK.


In de afgelopen jaren deden zij drie belangrijke ontdekkingen:

  • Kwetsbare ouderen die heel goed extra contact en ondersteuning kunnen gebruiken zijn vaak moeilijk te vinden en te bereiken. Hoe bereik je hen toch?
  • Vitale senioren zijn vaak sterk bereid om zich in te zetten voor deze groep. Maar hoe doe je dat met oog voor hun ambities en begrenzingen?
  • Een duurzaam contact tussen beiden werkt alleen als er sprake is van een echte ontmoeting, die meerwaarde biedt voor beiden. Hoe geef je dat vorm?

De fondsen hebben in de afgelopen drie jaar binnen het themaprogramma Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid bijna veertig projecten ondersteund, waarin veel is geleerd op deze punten.


Alle ervaringen en resultaten komen op woensdagmiddag 25 maart 2015 samen in de Parade Vitaliteit ontmoet kwetsbaarheid.


VOOR WIE?

Iedereen die zich inzet voor de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen en daarin een belangrijke kans ziet voor vitale senioren is van harte welkom tijdens deze bruisende middag, waar inspireren, ontmoeten en kennis delen centraal staan.

vrijwilligersorganisaties - seniorenorganisaties zorg- en welzijnsorganisaties

thuiszorgorganisaties - verenigingen en stichtingen gericht op het welzijn van ouderen

kunst- en cultuurorganisaties - gemeenteambtenaren Kunst & Cultuur en Zorg & Welzijn

actieve burgers


PARADE VITALITEIT ONTMOET KWETSBAARHEID

Een parade is pas een parade wanneer alle zintuigen worden geprikkeld en in beweging gezet, ook door onverwachte optredens. En dat gaat gebeuren! Met de Paradekrant in de hand maakt u uw eigen programma. Van Renate Dorrestein en Lucas Meijs op de catwalk, ontmoetingen en denktanksessies op en rondom het Inspiratieterras tot het laten maken van uw persoonlijk gedicht. Het kan allemaal.


De parade brengt u inspiratie, projectideeën en praktische tips waarmee u de volgende dag in uw eigen omgeving aan de slag kunt.


KOSTEN

De kosten voor deelname zijn € 75,00 per persoon. Dit is inclusief de lunch en borrel na afloop en exclusief BTW.
Ben u als vrijwilliger betrokken bij ouderenprojecten, dan betaalt u € 25,00 per persoon. Dit is inclusief de lunch en exclusief BTW ( € 30,25 incl. 21% BTW).


AANMELDEN

U kunt zich nu al aanmelden .


MEER WETEN?

Eind januari volgt op www.vitaliteitontmoetkwetsbaarheid.nl meer informatie over het programma.


Ook houden wij u graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebook.De achtergrondfoto is afkomstig uit: Het is later, een uitgave van Stichting Morgen Wij, Fotograaf: Thomas Manneke.